Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

reTarda

reTarda

reTarda

nyolcvanhét

2016. április 22. - DonGergő

Vladi meg becsajozott basszátok meg. Nem semmi a csaj, egy tenyérnyi szabad bőrfelület nincsen rajta, úgy szét van varrva, csak a fején van tíz karika, meg plusz három a stratégiai pontokon szétosztva. Nem semmi volt mire befűzte, de végül sikerült neki, azóta dúl a love meg közösen hallgatják a metált. 

image.jpg

Vladimir eleve hadilábon áll a csajokkal, azt amióta a bratyójával luktesók is lettek, a teljes szexuális ingerencia kicsit alábhagyott már ami az öncsapolást illeti, de arra ő sem gondolt, hogy rockmaratonon, mi fogja várni. Eleve sátorral mentek néhány fehérvári tarajos spanjával, első két nap csak a bekúrásé volt a főszerep, aztán ahogy harmadik napon éppen a gyógysört szopogatva egy árnyékot nyújtó fa alatt, meglátta a méretes kannákat elválasztó biztostűkkel kiszegecselt szimatszatyrot, amin jópofa immortalos felvarrók díszelegtek. Hosszú feketére festett haj, fekete körmök, vérvörös csíkkal, macskaszem, meg dögös seggrefeszülős katonaimintás minisort és Vladi már képzeletben nirvina smells like teen spirit dallam ütemére hegesztette a kiscsajt. Persze ahogy lenni szokott, a megszólításig nem jutott el, de aznap este meglátta, hogy épp ploitet koncerten kavar, amit már annyira nem csipáz, de végülis sose látta őket élőben, meg a gádzsi is ott volt, szóval bekavart és pont úgy pogózott, hogy a csajhoz közel kerüljön, aztán a sok boroskólától felbátorodva valahogy lesmártolta a csajt a tömegben. Ő lepődött meg leginkább, hogy a csaj nem acélbetkóssal puszilt vissza, hanem a nyelvében lévő szöggel ingerelte tovább Vladi szájpadlását, amire 10 vbk ide vagy oda, úgy állt a srác fasza, mintha muszáj lenne. A koncert után, aztán az egyik kisebb színpad melletti részen folytatták a nyáladzást, majd úgy két-három óra elteltével be is mutatkoztak egymásnak, aztán elkezdődött az ismerkedési fázis is, ami alatt a srác maradék töltött cigijét el is szívták.

Kiderült, hogy a csajt Glóriának hívják, de jobbszereti ha Darkglórinak becézik, amire a Vladi majdnem felröhögött de szerencséjére kiment belőle már annyira a pia, hogy tudja, ez tuti buktát jelentene. A csaj nem is lakik messze, valami fehérvár mellett, szóval egy óra kocsival, nagyon max, ráadásul a szülei ultranagy arcok, kőrocker szelídmotorosok, plusz a focit is csipázzák, szóval Kántor fivérünk a mennyben(pokolban - perspektíva kérdése) érezhette magát. Két hét sem telt el, már folyamatosan egymásnál aludtak, sőt kihozta a csajszit Tarda meccsre, ami után a sörözős Petinél akkora bebaszás kerekedett, hogy még a pestre szakadt srácok is azt mondták, hogy na ez aztán buli. 

Most meg benne vannak nagyon a járás témában, mennek együtt fesztiválra, meg a Vladi erősen rajta van a nagymotor jogsin, ugyanis DárkGlóri apja beígérte, hogy az általa hajtott harley dynát megkapja kedvezményes áron, ő úgyis akar venni egy vacsiújat, szóval totál rámattult a dologra a csávó, még túlórázni is bejár, hogy minél előbb meglegyen a zseton.

Az Iván amúgy kajakra kivan a lamúrtól, eleve bassza a csőrét, hogy az öcskös egész baszható sunát újított be, de ami teljesen kikészíti, hogy mindenki odavan érte, az idősebb Kántor egyenesen imádja, aztán állandóan csak baszogatja az idősebb testvért, hogy te mikor szerzel már egy ilyen rendes lánykát? Az egyik ilyen kerti röfögésen, két lelazulós birstől be is szólt neki, de Glórit se kell a szomszédba küldeni az okosságért, levágta, hogy nem szimpi, aztán képzeld bazmeg, nekiállta interjúztatni az Ivánt, hogy miket szeret, mi a kedvenc színe, mi a kedvenc állata, meg filme, aminek a végére odarakott elé egy fullos tetkótervet, amin egy diszkógömbből kinövő tövises indák kottákban végződnek, rohadt menő volt, mindenki csak lesett, aztán beígérte az Ivánnak, hogy ingyen rávarrja másnap takarásnak, ha átmegy hozzájuk. Hallod a bratyó úgy megenyhült, hogy egész éjjel ölelgette, meg sógorasszonyozta a kiscsajt, azt azóta nemcsak béke van a Kántor családban, de Iván lapockája se úgy néz ki mint ahol elkentek egy maroknyi hígfost. 

A bejegyzés trackback címe:

https://re-tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr998654906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása