Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

reTarda

reTarda

reTarda

nyolcvanhat

2016. április 20. - DonGergő

Faja lediplomázott basszátok meg, nem volt semmi, 12 év alatt összeszedni a papírt, azért elég nagy teljesítmény. 
Az utolsó évben volt is para rendesen, mert az anyjáék kitalálták, hogy ha nem teszi le záros határidőn belül, akkor ugrik a havi támogatás aztán csinálhat amit akar. 

aa014176.jpg

A 2013-as év elég húzós volt, de meglett a 20k acsipont WoW-ban, aztán a hülyéje elkezdett LoL-t streamelni, amit persze a kutya nem nézett, de ő meg volt róla győződve, hogy kurvanemő és rohadt sok pénzt fog kapni érte egyszer. Egy darabig let's play videókat csinált youtube-ra, de annyira lámpalázas volt, hogy folyton hadart, meg őőzött aztán amikor a negyvenedik videó után is az össznézettség 223 volt, amit főként a Vladimir meg a Nándi generált beszólogató kommentekkel, hagyta az egészet a faszba. Aztán kitalálta, hogy profi legends of league játékos lesz, próbált csapatot szervezni, de senki le se szarta, aztán ő maga csatlakozott be párba, ahol főleg szájkarate ment, kompetitív játék kevésbé. Persze ettől az ideje nagyrésze elment, nyerő taktikákat, játékmechanikát tanult, meg videókat nézegetett, a sulis dolgai, meg csak álltak.

Mondjuk egyszer a melóban is para volt, ugye telefonos szupportos, aztán egyszer annyira belemerült a videóelemzésbe, hogy tizenöt percig jungle taktikát ecsetelt az ügyfélnek, aki annyira felkapta a cukrot azon, hogy a kiszállítós weboldala péntek éjjel áll. Majdnem kibaszás lett a dologból, de végül megúszta egy fegyelmivel, aztán már a Benőke, aki még mindig Fajánál élt, mondta neki, hogy fejezd már be a sulit, aztán lesz normális melód ahol nem basztatnak, ami annyira meghatotta a srácot, hogy végül beadta a diplomamunkáját, ami egy jószívű közepessel meg is védett. Volt ám nagy öröm, Benőkével karöltve hánytak a Corvintetőn amíg ki nem baszták őket, mondjuk ők ezt már hagyományőrzésből csinálják, de aztán találtak egy kis pincekocsmát a közelben ahol a yäger is olcsó volt, aztán szivárványt hányva gyalogoltak hazáig. Most, hogy Faja diplomás mérnökinformatikus, felvették az egyik netszolgáltatóhoz, valami faszom végpontokat nézeget naphosszat, aztán ha valamelyik recskamatyi eszetlenül húzza a poreszt enkórrol, akkor limitál, vagy átteszi másik kiszolgálóra. Szereti mert nyugis, ráadásul a két közvetlen kollégája full nörd így tudnak kockulni, vagy kockaságokról pofázni a cigiszünetben. Annyira egymásrataláltak, hogy rendeztek is egy illegál lanpartyt a cég nagytárgyalójában, amit az hülye Faja nekiállt fullhd-ban streamelni twichre, de az idiótája nem gondolta át, hogy az otthoni recskaszentélynek is nevezhető erőmű jellegű masináján egy rakat vírus van, amit beszopott a pornóoldalakról, így az faszán megfertőzte a belső hálózatot, amitől egy fél délelőttig állt az ország egyik gerinchálózata. Rohadtnagy mákja volt, hogy a kollégák mint hasonszőrű makkmarcik, aztán senki nem mert köpni, csak azt tolmácsolták a vezetőségnek, hogy ismeretlen üzemhiba. Azóta, ha bent LoL-oznak, mindig ezen röhögnek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://re-tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr298647466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása