Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

reTarda

reTarda

reTarda

nyolcvannyolc

2016. május 19. - DonGergő

A Nándika rendesen alányúlt az Überes témának basszátok meg. Állandóan mókolja a tellát, meg tölti le az új appokat. Azt mióta látta a facebook filmet, rendesen rá is van állva, hogy ő is indítson valami sztártápot, de ötlete nem nagyon van, eleinte mindig a faját baszkurálta, hogy üljenek össze brainstormingolni, aztán gecigazdagok lesznek, ő a kreatív elme, a faja meg pikkpakk leprogramozza a zsírkirály alkalmazást. Már a neve is megvolt, nánDi, csak a faszagányos ötlet nem volt még meg sehol. Lóvéval szintén hasonlóan állt, így gondolta, hogy beáll Überesnek, aztán most pár embert elvisz ide-oda, biztos találkozik hozzá hasonló, felvilágosult technokrata vagy milyen fiatalokkal akikkel majd tud dumálni a technika fejlődéséről. Na ezzel szemben fél éve überezik havi 120-ért. 

20160120taxis-blokod-taxis-tuntetes-taxi.jpg

Nándi viszonylag korán benne volt ebben az informatika témában, már c64-en próbált béna játékokat írni, persze sosem sikerült, de a PC-s korszak eljövetelével igazi nerd lett belőle, csukott szemmel végigmegy mai napig a doomban a legnehezebb fokozaton. Aztán persze balfaszkodott minden netes pénzkereséssel is mikor bekötötték tardára az invitelt, a kis reklámcsík amin futkozott a maci, vagy fél évik mászkált a gépén, mire rájött, hogy lófaszt se fizet, aztán egy darabig captcha kódokat írkált, mert azt hitte, hogy gecisok összejön belőle, bitcoint is próbált bányászni, de amit egy hónap alatt összehozott, még a villanyszámlát se termelte ki. A Facebook megjelenésekor rárepült a lájkolós oldalak készítésére, vágod mikor semmi más nincs az oldalon, csak mindenféle baszom idézetek a szerelemről, amit pattanásos kövér kislányok írnak fel, aztán egy gombnyomással állapotüzenetet lehetett vele heggeszteni fb-re. Lájkoknak hívták, Nándi konkrétan mai napi röhögve csuklik mikor meghallja a szót ebben a kontextusban. Aztán telebaszta google reklámmal, amiből csordogált valamennyi, de a fullos audira egyik sem lenne elég, így kénytelen volt valami komoly állás után nézni. Persze mivel elég hipszternek érezte magát, sorban jelentkezett a Prezihez, Google-hoz, Doclerhez, amivel a spanjai basztatták is, hogy majd biztos webcamba fogja rázni a répát, de leoltotta őket, hogy a kreatív részre pályázott, szolgáltatóként pedig be se kéne menni, elég lenn egy webcam, de ez a többieket nem hatotta meg. Persze szaktudás híján mindenhonnan elhajtották a gecibe, így kitalálta, hogy über sofőr lesz, a maradék google-s pénzt, rá is fordította a dologra, az apjáékkal lezsírozott egy nem túl régi gázüzemű opel astrát, szépen felújította, aztán tolta is az ipart, egész szép értékelése volt, tisztán tartotta az autót, jó fej volt, szóval szerették. A múlt hét viszont csúnyán eljárt felette, épp csak a törökhöz ugrott be egy pide-ért, de mire visszaért letörték mindkét visszapillantóját, meg olyan kulcsnyomot hagytak a verdán, hogy szinte neki fájt, aztán mikor másnap vitte a cimre az utast, a célnél benyögte az egyik csóka, hogy engedélye személyszállításra van-e, aztán levették a rendszámot, meg kapott nyolc büntipontot, ami csak azért szopó, mert Nándika fejben schumi reinkarnációja, így a körútról kifelé mindig 120-al veszi be a balost, így a fekete pöttyök már sorakoztak egy ideje. Most gecire ideges a kormányra, a taxisokra meg úgy mindenkire és kitalálta, hogy ügynöklistázó appot írnak a Fajával, ahová fel lehet tölteni a navos meg a többi gecit, akik álruhában szopatják a tisztességesen dolgozó kisembereket. Állítólag az Übernek tetszik az ötlet, de mielőtt pénzt adnak rá, megnéznék a kész verziót is, amit ismerve Faja elhivatottságát az ügyben, még egy jódarabig nem fognak látni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://re-tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr678730296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása