Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

reTarda

reTarda

reTarda

nyolcvankilenc

2016. június 01. - DonGergő

Cicuka nem bír a bugyijában maradni, fasztudja, hogy kényszeres, vagy csak annyira hülye, hogy azt hiszi nem bukhat bele, de Zsorzs-al való válása után, se nagyon volt képes életmódot váltani. 

network-marketing.jpg

 

Mikor hazaköltözött Tardára, eléggé össze volt törve, leginkább az életszínvonalbeli változást bírta nehezen, mert míg Zsorzs mellett csak néha kellett grillhúst forgatni, a többit elintézte a személyzet, addig amíg itthon volt, anyjánál illett besegíteni a mosásban, takarításban és főzésben, melót amit meg méltósággal bírt volna csinálni és jól is fizet, nem nagyon talált. Persze próbálkozott a OVB-vel, aztán mikor rájött, hogy egyik tardai arcot se tud behúzni a csúcsszuper pénzügyi tanácsaival, hagyta az egészet a faszba. Bár volt egy csávó, aki elég nyikhaj volt, még pestről ismerte, teljesen benne volt Kriszta bűvkörében, tolta a megtakarítást, mert persze a saját iroda híján a kávézókba megbeszélt tanácsadásokat randinak érezte, de ebből megélni nagyon nem lehetett. 

Közben nem nagyon volt dolga férfiakkal és bár magának is kellemetlen volt bevallania, rohadtul hiányzott neki a fasz. Mivel a társkeresők megváltoztak, plusz ő sem akart már klubokban a pultnál ülni, várva a nagybetűs férfit, így regelt a tinderre, aztán várta a találatokat. Ugye Cicuka jó csaj, tud válogatni, szóval körülbelül az összes olyan pali, akire ő rányomott, az viszont is, szépen összeegyeztetett pár időpontot, aztán a Mammut szökőkútnál lebeszélt találka, majd kávézás, vagy ebéd a leroy-ban. Erre amúgy tuti elmélete van, az a faszinger, akinek láthatóan régebbi de tiszta és rendezett a cipője, az órája nem nagyobb az övcsatjánál és szájhúzás nélkül fizeti ki a számlát, azzal már érdemes továbbgondolkodni, aztán ha a beülős cucc után, shoppingolós körbenézés közben csekkolható a csávó farka, és megüti a mércét, akkor lehet jövője a dolognak. Namost ez 6 csávó, akiből egy pipa is megvolt a h&m próbafülkéjében, de mégse közülök választott palimadarat, hanem az OVB-től, ahonnan vagy két hónap után hívta az egyik manager. A tag azzal hívta cicukát, hogy bár sajnálja, hogy nem megy neki a bolt, de megüresedett egy pozíció mellette, kéne neki asszisztens és hát látja benne a dolgozni akarást, bemondott 250 nettót, amire már kriszta se tudott nemet mondani. Persze ő sem hülye, pontosan tudta, hogy rohadtul nem az pénzügyi tanácsok sikeres osztogatása miatt, sokkal inkább kerek és feszes segge miatt gondolt rá. A Károly (így hívták a manager palit) amúgy tényleg valaki volt ott, elég jó autó, szép nagy iroda, cipő tisztaság, óra és övcsat, plusz farokméret alapján is rendben volt, így két hét múlva, az egyik késő estig tartó értekezlet után, brutálisan megkúrta Cicukát, csak úgy hanyagul a szürke íróasztalra döntve, majd utána a vacsiúj kanapén, amin az akció árulkodó nyomokat is hagyott. Aznap már együtt aludtak a csávesz lakásán, a kriszta meg hosszú idő után olyan nyugodtan aludt, hogy még a pali horkolása sem zavarta, bújós kiscicuként dorombolt a mellkasán.

A bejegyzés trackback címe:

https://re-tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr508766332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vinersniccel 2016.07.06. 16:16:41

Jók az írások, gratula! Egy kicsit hosszabbra ereszthetnéd, meg egy kicsivel több kidolgozottság kéne bele és náthán nyomába simán odaérsz, hajrá!

Draquar 2016.08.06. 18:45:26

Jó lesz ez papa, csak a végét ne siesd el. Figyelni fogjuk a tardaiak legújabb történeteit!
süti beállítások módosítása