Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

reTarda

reTarda

reTarda

kilencvenkettő

2016. szeptember 12. - DonGergő

Vége a nyárnak basszátok meg, sziszegett Kocka mikor két hete akkurátusan leültette az összes kis makkmarcit a Peti sörözőjében. Kockáról tudni kell, hogy elég érzelmes csávó, így pölö állandóan a szívére veszi, ha valahová nincs meghívva, vagy éppen valaki akit ő hív, nem tud jönni. Mivel mindenki azért már úgymond kezdi élni a felnőtt életét, új barátnő, házasság, gyerek, így egyre kevésbé vannak lehetőségek a közös röfögésekre. Konkrétan tavaly nyáron alig sikerült két kertibulit összehozni, ahol még így sem volt ott mindenki. Most múlt hétre kitalálta, hogy egyik ismerősének a révfülöpi vityillóját lakják le. Az objektum valami szakszervezeti üdülő volt, van benne 12 szoba, közös fürdő, meg konyha, baszomnagy kerttel, szomszéd sehol, szóval minden adott volt egy hosszúhétvégés bebaszásra.

absinthe-day1-e1425503595498.jpg

A dolog úgy indult, hogy egyik sima szögelős panorámás hétvégén mikor kicsit túltolta az e-t, másnap tök egyedül érezte magát. Felment a pornhubra is, de valahogy az se hozta szintbe, akkor elkezdett a facsebúkon ismerős sunák, bikinis képeit lesni, aztán csak azt vette le, hogy az Antiék a tiszatón nyaralnak, a Pokk család a balatonban fürdőzős képet posztolt, meg is lepődött, hogy mekkora tejcsárdái vannak a magdinak, még el is vigyorogta magát, hogy tuti térdcsapkodós lehet melltartó nélkül. Aztán látta az Ivánékat, ahogy soundon veretik, meg a Vladit ahogy épp egymásbakarolós fotót tolnak a Glórival, valami naplementében. A Faja meg a Benő meg állandóan pesti teraszos helyekről csekkolnak be, azt rendesen be is fordult, hogy mindenkinek baszottul adja az élet, csak ő vagdossa minden hétvégén az oxigénmolekulákat a panóban, ahogy a Mad Rich tolja a varacskos basszust. Kitalálta, hogy hát hiába közelednek már a 30-hoz, azért csak kis pöcsös koruk óta barátok így sokan, szóval a banda összetartása érdekében, szervez egy balatonos hosszúhétvégét. 

Picsatudja, hogyan de olyan mesterien szónokolt az összetartásról, meg arról, hogy a barátok szar időkben is barátok, hogy végül mindeki belement a hosszúhétvégés sztoriba, egyedül a magdi meg az elza puffogott kicsit, hogy hát akkor a fiúk megint be fognak baszni, de végül az Anti jött a fullos megoldással, last minitben talált valami rohadt olcsó hétvégét valami közeli termálban, szóval a két csaj megy oda gyerekestül, azt békén vannak hagyva.  Vladinak mákja volt, mert a Glóri pont valami lánybúcsúba ment, a Benőke meg rendesen fellélegzett, hogy nem kell még egy hétvégét az újdonsült csajával eltöltenie, sőt Peti is annyira rákapott a dologra, hogy hétvégére bezárta az Ászokot, aztán péntek reggel a doblo, már a cuccokkal, 146 rekesz sörrel, és ugyanennyi liter töménnyel, illetve Nándi rakományfelelőssel száguldott le a 8ason a balcsi felé. Az Igni, a Kocka, a Mad Rich, a Berda Miki meg az autószerelő Robi már ott volt, éppen gereblyézték össze a kertben lévő még orosz megszállásról ott maradt szemetet, persze közben szisszent pár sör, de teljesen képben voltak még mire a többiek is megérkeztek. Az Iván meg a Vladi bevárták, míg Benő, meg a Faja leér tardára azt így mentek együtt, a Misi meg az Antival elvitte a lányokat a termálba, onnan csavartak vissza, közben meg üvöltött a sterbinszky. 

Mire mindenki leért, addigra az első különítmény, viszonylag rendet rakott a kertben, összehúztak egy komplett burning menre elegendő fát, meg zöldhulladékot, aztán ahogy mindenki elfoglalta a szobáját, beizzították a hangcuccot, azt laptopról ment a tuctuc. A Peti még rögtönzött koktélbárt is csinált, mert épp most tervezi, hogy beiratkozik a vodkás mixersuliba, aztán ki akarta próbálni az arcokon a saját mixatúráit. Jól tolja a csávó, az egyik kúton, vett idefele egy hűtőládányi jeget, hozott lime-ot meg narancsot, felpakolta a shakereket, aztán mixelt a csávó, dobálta az üvegeket, szóval alakult a buláj. Az Iván sorra tolta be a madrich mixeket a laptopon, amire a vladi meg titokban rátolta a metallicát, amiből majdnem kisebb balhé is lett, aminek az vetett véget, hogy a Benőke éppen hazatért egy negyedórás partmenti sunamustráról, azt betolta, hogy pár fokkal arrébb 7-8 baszható picsa grasszál tök faszingerek nélkül, roséfröccsökkel a kezekben, szóval ha renault jelet akarnak farigcsálni, akkor érdemes most irányba helyezni magukat, mert ha betolnak még kettőt az Ignác által kívánt vodka-pálinka-jéger-hell kombóból, amit a Peti grenadine-al fest meg, akkor minden lesz csak kúrás nem. Ez elég logikusnak hangzott, így azok a srácok, akik nem rendelkeztek barátnő/feleség teherrel, bőszen elkezdték vaxolni a hajukat, meg bedeózni az izomrostjaikat. Aztán mikor megindult a tardai különítmény, flipfloban, meg hawaios bermudákban a partra, jbl hangszórón üvöltetett varacskos house-al, az addig békésen fröccsöt szürcsölő öregek, felkészültek a végítéletre és bemenekültek a főzőkonyhába. 

Hallod a leérkezés még csakcsak ment, de mikor a Peti édes koktéljaitól megfeszült arcok berendelték a bazársoron a sör, unicum szilvákat, olyan színeseket ásítottak, hogy az Iván konkrétan szivárványszínűt hányt, de beszarsz, mert kékkel kezdett, amit curaçao, aztán a piros amit a grenadine festhetett meg és még így vagy 5 árnyalat, az arcok vinnyogva fotózkodtak a szétbaszott taggal, meg a rögtönzött modern street ártjával. Aztán megérkeztek a Benő által felvázolt csajok is, akik egymásramosolygósan azért nyújtogatták a nyakukat, erre az idióták kitalálták, hogy az ötvenessel működő boxgépen fogják bebizonyítani, hogy melyiküknek nagyobb a fasza. Erre bazmeg, az Ignác konkrétan elesett és ütött 50-et, az Anti el se találta a lehuppanó zsákot, a Ricsi meg a Robi volt az aki kicsit még komolyan vehetőt ütött, a maguk 400 körüli eredményével. Erre bazmeg bejön Misike, a zsírleszívott vándám, és egy helyben, halál nyugalommal ütött egy olyat, hogy a számláló 913-on állt meg, a csávó még rá se feszült meg, semmi. Egy tíz másodpercig, ami a puffanástól számít a történelem, olyan csend lett, hogy a balaton szembepartján lévő boglári gömbkilátóban kúró pár, halk nyögése is hallatszott egy pillanatra. 

Misike, nem kevés álszerénységgel fogta magát, visszaült a söre mellé, rágyújtott és csak úgy clint eastwoodosan rámosolyogott a lányokra, mák, hogy nem csulázott is egyet mellé, viszont a dolog bejött, mert a punások, elkezdtek átszállingózni, aztán ment a keveredés, amiből kiderült, hogy a lányok valami alkotótáborban vannak, aztán mivel a csoportjukban lévő 6 srácot jobban érdekli a Warcraft film elemzése, mint a topless éjszakai fürdőzés, így gondolták lejönnek alapozni az estére. Iván, aki még éppen a szivárványhányással volt elfoglalva, és éppen checkolt be az fb-n, amin a különböző színekre taggelte rá a spanjait, megérezvén a punciszagot, rendesen ráment a kislányokra. Mivel a Glóri által a lapockára varrt takarás már szépen legyógyult, poló nélkül verette, teljes bizonyosságot érzett afeléől, hogy új tetkója (ami tényleg faszán sikerült) majd csajozik helyette. Közben a Benőke már rajta is volt egy barnahajú, nagymellű, homokóra testű csajon, akinek szerinte tök olyan a pacekja mint a kedvenc pornósának. A Faja talált egy anime-s csajt, akivel éppen az attack on titan legutóbbi részeit vették górcső alá, a Ricsi meg a komolyzene és edm kapcsolatáról tartott kiselőadást két szoknyás csajnak, akiket csak azért választott, mert ahogy egyikről, másikra fonták keresztbe a lábukat, néha be lehetett látni, és biztosra vélte, hogy a vöröshajún nincs bugyi, vagy ha igen, akkor átlátszó és rohadt nedves is már.

A többiek viszonylag kimaradtak a csajozásból, jobban érdekelte őket a piálás, dobálás. Kocka amúgy viszonylag tisztán tartotta magát és rohadt büszke volt, hogy összehozta a dolgot, amolyan tyúkanyó módjára felügyelte, vigyázta a mulatni vágyó gyerkőcöket. Ahogy esteledett, persze azért dobott ő is és a spontán verbuvált csapat, minidiszkót csapott a szálláson később, ahová betévedett egy cseh csapat is, akik a zenét hallva bekéretőztek, cserébe a mulaccságért, házi abszintot, sligovicát meg becherovkát adtak, fiúk-lányok vegyesen. Körülbelül itt szakadhatott el a cérna, mert a rettentő édesre csinált, ám rohadt alattomos 80%-os abszint azért önmagában is üt, hát még ha kitalálják, hogy abból csináljanak koktélt, aminek az est folyamán legalább 15 verzióját kóstolta végig a nagyérdemű, ám a prímet, a stroh rum, Nándiék törkölye, Vladiék tavalyi vörösbora, kávélikőr és a már említett házi abszint összekeverése vitte, amit ízlésesen jéggel ráztak össze, majd a folyékony libafos színű italt meggyújtották és fejben ford fairlane-é átlényegült csapat, kapd be a faszom felkiáltással húzott le, ám az idióta Ricsi, elfelejtette elfújni az égő matériát, így mikor a lezser egy hónapos borostáját égette a cucc, frankón magára küldte az egészet, lángolt is a vacsiúj devergo póló, de szerencsére Kocka, aki még mindig képben volt, a régi balatonos házlegyakások miatt közelben tartott porraloltóval megfékezte a lángokat, így egy megpörzsölődött bajszon és egy megfáradt tisörtön kívül semmiben nem esett kár. Utána visítós, röfögős röhögés lett az összefújt Mad Richből, a csehek konkrétan sírva szorongatták a Vladi kezét, hogy ilyen buliban még sosem voltak, a Benőke meg idegesen tördelte az ujjait, hogy már majdnem bejutott a bugyiba a kiscsajnál, de a nagy kavarodásra amaz megijedt és újra el kell lazulnia, mert nem mocorog úgy a pucuja. 

Lassan az egész brigád kezdett átmenni partiállatba, már a kocka is dobált rendesen, Iván az egyik kertiszékben aludt, Vladi éppen énszeretlekjobbanördögöm chatcsatát vívott Glórival, Benőke az egyik szobában hegesztette a félrészeg alkotótáboros csajt, Faja LoL videókat lesett a telláján, Anti a cseh különítménnyel ismertette a magyar kender hatásait, a Peti még mindig tomkrúzt játszott a shakerekkel az egyik kispicsának, aki később leszopta a pultban, miközben ő rázta a shakert, a többiek meg bebaszva fetrengtek valahol. Eme kellemes modernkori társasági életképet törte meg Misike, amint épp faszát igazítva jött ki a kéróból, oldalán az egyik táboros csajszival, akinek láthatóan rendesen megadták ami jár. A tardai különítmény pillázott, mintha kútba néztek volna, de ez a hülyegyerek meg csak vigyorgott. Csak a Magdi meg ne tudja basszátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://re-tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr5611667482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FurcsanyGyerenc 2016.09.12. 12:50:12

Ez már kezd hasonlítani a régi tardára csak igy tovább!

coucou 2016.09.13. 21:04:23

kezdésnek nem rossz!

"igyekszünk" - mi ez a királyi többes? nathanp is ott tolja? :)

DonGergő 2016.09.14. 07:08:17

@coucou:
sajna nem, nathanp elveszett az éterben két évvel ezelőtt... :(

coucou 2016.09.14. 07:57:55

@DonGergő: nyembaj. jó az irány, csapassátok! ;)
süti beállítások módosítása