Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

reTarda

reTarda

reTarda

nyolcvanöt

2016. április 19. - DonGergő

A Kismisike, vágjátok a pici Bandi, nem kispályás. Minden valamirevaló tulajdonságot örökölt az őseitől, Iván, Vladimir, Benőke, meg a többi gyíkarc nagy örömére. Most ha kerti hupákolás van, vagy valamelyik agysebész elindul kirándulni valamerre és velük megy a Pokk család, akkor tutira megvan a kellő izgalom, aztán másnap lehet habzó szájjal röfögve mesélni a többieknek a Peti sörözőjében, hogy a Bandika, hogyan lógatta be a fejét a Veszprémi állatkertben az oroszlán kifutójára, meg, hogy hogyan szökött el és ugrott bele a strandon a kétméteres vízbe, de a legjobb sztorik mindig azok, ahogy Magdi vörös fejjel a Misikével ordít, hogy "Mihály bazmeg nem tudsz figyelni." Aztán a méretes és gravitációval megküzdött kannák közé szorítja a picit, hogy ugye nem esett bajod mókuskám?

ajandek-otletek-316a5ca67222758b01a1a010c2b70e3a.jpg

Hat év az nem semmi, sokminden történt a fiúkkal, a nyár legnagyobb eseménye mégis az volt, hogy Misike unszolására az Anti elvette az Elzát, aki kivételesen nem azt mondta, hogy felőlem... Anti amúgy egész megkomolyodott, egy időben elkezdett telefonokat buherálni, most meg a gerecse pláza mellett van egy kis gsm boltja, ott javítja az iphone-okat, meg rendeli ebay-ről a gagyi alkatrészt, szóval van lóvé rendesen, így Elza sem szívja annyira a vérét, hogy ha elcsúszik néha egy-egy spangli, holtidőben meg lehet tolni xboxon a mortált, szóval teljesen elégedett az életével. Aztán mivel már egy ideje túlléptek a harmincon, a pici Bandi meg már tavalyelőtt elkezdte az ovit, így a Misike annyit basztatta, hogy mikor lesz már esküvő, meg csináljanak legénybúcsút, hogy egy hűs májusi szombaton végülis megtörtént a leánykérés. Vett gyűrűt, még inget is húzott. Elzában évek óta először előjött a nőiesség és meleg könnyek társaságában, remegve ölelte magához Antit, miközben azt szipogta, hogy igen-igen-te-dinka.

A legénybúcsún persze odabasztak a srácok, az volt a mondás, hogy a Peti sörözőjében lesz zártkörű muri, aztán irány a Panoráma. A Benőke persze nagyon rá volt feszülve, hogy kurvát kell hívni, de miután se Tatabányáról, se Fehérvárról nem tudott emberi áron odacsalni valami darázsderekú, szilikonmellű csajt, így kénytelen volt a környékről válogatni, ami azért para, mert mindenki ismer mindenkit három faluról odébb is meg vissza, aztán az milyen tré, hogy a gyerekkor óta ismert félhaver csaj rázza a seggét a széken ülő Antinak. Meg a vidéki csajok eleve nem olyanok mint akikre évek óta fantáziál, főleg mióta belecsöppent a pesti éjszakákba, így az lett, hogy 10 rugó az egyórás műsor, meg még 10 rugó a fuvardíj. Persze húzták a szájukat, kicsit drága mulatság egy egyórás látványért főleg az, hogy ahogy az Antit ismerik megkúrni se fogja, persze Benő a már kifizetett szolgáltatást gond nélkül magára vállalja, de a többiek lepisszegték, hogy meg a faszom fog fizetni azért, hogy te kúrj. A Peti megsajnálta a csóri csapatot és végül beszélt Cicukával, hogy esetleg egy pesti barátnője nincs, aki vállalna ilyet, amire előjött Évike, aki hét évvel ezelőtt még Evie Deep-ként lépett ki a pornóból, azóta pedig lakásos kurva lett, Cicuka szerint konzumhölgy, de ezen a srácok csak röhögtek. A csaj viszont bevállalta 10 rugóért cakkumpakk, azzal a kitétellel, hogy egyedül a vőlegénnyel lehet akció, ha akarja, a többieknél felár van. Így mindenki megnyugodott, a csapat pedig örült, hogy egy igazi pornós sztár fog fellépni az Anti legénybúcsúján. Az este amúgy úgy nézett ki, hogy Faja, Kocka, Benő, Iván, Vladi, Ignác, Misike, Robi meg a Berda Miki az Ászokban várták az Antit, a Peti meg dolgozott. Mikor megérkezett, énekeltek meg minden aztán a Peti lenyomta a lámpákat és tolt be zenét, amire előjött a konhyából a titkárnőnek öltözött Evie aki olyan öltáncot tolt a beszívott tagnak, hogy még a dzsó ellenére is állt neki mint a cövek, a többiek persze tolták a fotókat, meg videóztak, egyedül a Misike duzzogott, hogy ő sokkal menőbben kérte meg a Magid kezét, neki faszért nem járt ilyen show, de mikor végül Evie a többi fiúvendégnek is nyomott egy-egy miniműsört, megenyhült. Benőke persze fűzögette Evie-t, hogy mit vállal meg mennyiért, de mikor kiszámolta, hogy abból a pénzből amit az expornós egy cidáért kér, abból két napig iszik a Panóban, inkább hagyta a dolgot, cserébe egy hétig csak Evie Deep pörgette a srác sávszélességét.

Lájtosan bebaszva, felpörögve indultak a panóba, ahol Mad Rich tolta a zenét, oda is basztak rendesen, de aztán valahogy az Iván telóján a képeket nézve megakadt a Magdi szeme, mert ők éppen a lánybúcsút tartották, csak a végállomás azonos lett, egyéb lehetőségek hiányában. Misike vesztére a hülye Iván pont egy olyan képsort lőtt, ahogy az Evie mellbimbójáról a felelősségteljes apuka nagyban nyalja le a tejfölt, mert a tejszínhabspré beszáradt, a Peti mentette meg a bulit ilyen téren, de ettől Magdi még nem volt nyugodtabb. Eleinte csak csipkelődött, meg beszólogatott, de a végére már üvöltött, hogy hogy lehetsz ilyen felelőtlen, te már apuka vagy ribancok mellét kell nyalogatnod? Még egy pofont is adott neki, amire Misike a hirtelen jött határozottságtól, hogy a Magdin kívül végre egy másik csöccsel is kontaktba keveredett visszakézből lepofozta a diszkó mögött, a kukáknál. A Magdi pedig mint aki szentet látott, úgy tört utat benne a vágy, hogy gyermekének apja, aki a férje, nemcsak kurvákat taperál, de még ki is áll magáért. A csaj úgy beindult mint még soha, és konkrétan ott leteperte a Misikét, aki pedig ráérezvén az irányításra úgy megkúrta mint még soha. Szorosan összebújva, csillogó szemmel mentek hazáig, sőt a Misike hosszú idő után akkor mondta ki újra, hogy Szeretlek.

De a buli pörgött tovább, az Anti épp az egyik boxban aludt, az Elza meg a wc előtt toporogva táncolt belassulva. A Kocka persze hozta a formáját, szögelt rendesen, meg tördelte a srácok kezébe a negyedet, hogy basszoda, aztán hajnali ötre mindenki lenyugodott és egy hét múlva vigyorogva mesélték egymásnak a történéseket, miközben a a huszasokat dobálták a bográcsba, amit az Anti tartott és közben a násznép meg az Elzát táncoltatta. 

Az esküvő poénját most a legifjabb Pokk hozta össze, felmászott az asztalra, hogy leszedje az emeletestorta tetején lévő marcipánt, erre nem leverte az egészet majd, hogy leplezze a dolgot beleugrott mintha ő is leesett volna. Mondjuk ha nem páros lábbal csinálja kevésbé feltűnő, de valamiért senki nem tudott haragudni rá. 

A bejegyzés trackback címe:

https://re-tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr298644212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kleinmeister 2016.05.26. 10:25:03

A stílus egész jól megvan, a történet se rossz, még egy kicsit durvítani kell az arcokon és jó lesz ez.
süti beállítások módosítása